Designoppdrag

Ønsker du eller din bedrift logo, markedsføre dere på nett eller andre digitale flater ta kontak med oss

Grafisk design

Vi designer og trykker mye forskjellige. Vi kan levere brosjyrer, annonser, bøker visittkort, ordreblokker, banners om mye mer for trykk eller web.

Logo

Vi har dyktige designere med bred erfaring som hjelper deg med å utforme en unik logo.

Digital markeds­føring

Vi hjelper deg med kommunikasjonen din ut til kundene. Vi gjør din bedrift synlig i de riktige mediene.

Digitale skjermflater

Digitale skjermflater i vindu eller på kontor er bevist å øke salget og oppmerksomheten.

Vi er forhandler av en stor mengde firmagaver, profileringsartikler & reklameartikler. Ta kontakt med oss post@profiltex.no hvis det er noe dere trenger hjelp til, vi kan sende dere linker på våre anbefalinger. Vi leverer produkter i mange forskjellige kvaliteter, fra rimelige “give-aways” til dyrere kvalitets produkter. Vi setter alltid opp en skisse på produktet før trykk, slik at dere får en pdf korrektur på plassering av logo/ budskap. Denne skal godkjennes tilbake til oss pr. mail. Logo eller budskap ønsker vi tilsendt i .eps eller .ai format. Vi er også behjelpelig med å lage trykkfiler.

Profil for din bedrift

Vi har gjennom mange år opparbeidet et stort produktutvalg. Vi har mange produkter på lager som vi kan levere med kort leveringstid. Trenger du et produkt til dine ansatte, neste event, messe eller gaver til dine kunder. Da er vi rette firma! Profiltex hjelper deg med å finne produkt som passer dine ønsker og bruksområder. Ta kontakt om du ønsker idéer og forslag eller dersom det er noe spesielt du er på jakt etter. Totalt har vi flere tusen produkter som du kan sette din logo eller budskap på. ​

Del denne siden med dine venner: